Menenstraat 344

8560 Wevelgem (BE)

Donderdag van

19:00 PM tot 21:00 PM

Email ons

contact@prenatalesessies.be

Prenatale Sessie A

Sessie Informatie

In deze prenatale reeks ontdekken aanstaande ouders de zwangerschap en geboorte in een veilige omgeving waar vragen welkom zijn.

Deze reeks, met twee lezingen van 45 minuten, bereidt u voor op de bevalling en biedt ruimte voor vragen tijdens de koffie/thee pauzes. Zo creëren we samen een plek voor open dialoog en gedeelde ervaringen.

De Bevalling

In deze sessie bespreken we de eerste tekenen van bevalling, de stadia en het verloop van een normale bevalling, inclusief alarmsignalen. We geven tips voor het omgaan met contracties en arbeid, zodat jullie met vertrouwen naar de bevallingsdag kunnen toeleven.

Zorg(en) voor mama

De overgang naar ouderschap is heel mooi, maar kan ook soms pittig zijn. Wat kunnen jullie verwachten tijdens deze verandering, en hoe kunnen jullie elkaar binnen het gezin zo goed mogelijk ondersteunen? Hoe ga je in verbinding met je baby? Wat als mijn roze wolk toch niet zo roze is? We bespreken onder andere deze thema’s en geven jullie enkele tips en tricks mee.

Sessie Details

Locatie

De Specialisten

Rénie Cocquyt​
Rénie Cocquyt

Rénie Cocquyt is een perinatale begeleidster gespecialiseerd in zwangerschap en de perinatale periode. Ze heeft een opleiding in sociaal werk en perinatale psychologie gevolgd.

Specialist Anne Bogaert
Anne Bogaert

Anne Bogaert is een ervaren vroedvrouw en verpleegkundige, met een rijke carrière variërend van werkzaamheden in materniteit tot het runnen van ‘Zorg op Maat’. Als medeoprichter van de Vroedvrouwenkring Zuid West-Vlaanderen en toegewijde stagebegeleidster, draagt ze bij aan de professionalisering van het vakgebied.

Specialist Chloe Descheemaeker
Chloë Descheemaecker

Chloë Descheemaecker is een zelfstandige vroedvrouw bij ‘Zorg op Maat’. Ze beschikt over een masterdiploma in de vroedkunde en heeft tevens ervaring opgedaan op de afdeling materniteit binnen een ziekenhuisomgeving.

Sessie boeken

Loading...