Menenstraat 344

8560 Wevelgem (BE)

Donderdag van

19:00 PM tot 21:00 PM

Email ons

contact@prenatalesessies.be

Prenatale Sessie B

Sessie Informatie

In deze prenatale reeks spreken we met aanstaande ouders over pasgeborenen en borstvoeding, in een veilige omgeving waar vragen welkom zijn. Deze reeks, bestaande uit twee lezingen van elk 45 minuten, bereidt u voor op de bevalling en biedt ruimte voor vragen tijdens de koffie-/theepauzes. Zo creëren we samen een plek voor open dialoog en gedeelde ervaringen.

Borstvoeding

Tijdens deze interactieve infosessie bereiden we jullie zo goed mogelijk voor op jullie nieuwe avontuur. We leren de correcte aanhaptechniek, fijne aanleghoudingen en geven enkele belangrijke tips en tricks om goed van start te gaan. We staan ook even stil bij mogelijke moeilijkheden en maken graag tijd voor jullie vragen.

Pasgeborene

Je baby voor het eerst in je armen houden is het meest memorabele moment in je leven. Maar hoe verzorg je jouw baby? Wat is normaal en wanneer moet je op controle? We bespreken alles wat er met de baby gebeurt tijdens de eerste maanden en helpen jullie je voor te bereiden op een vlotte start met je baby.

Sessie Details

Locatie

De Specialisten

Neringa Umbrasiene Pediater
Neringa Umbrasiene

Dr. Umbrasiene, Kinderarts werkzaam bij AZ Delta, verrijkt haar vakgebied al 12 jaar met uitgebreide expertise in neonatologie en kindergeneeskunde.

Specialist Anneleen Bekaert
Anneleen Bekaert

Anneleen Bekaert, is een vroedvrouw en lactatiekundige met uitgebreide ervaring op het gebied van verloskunde en neonatologie. Sinds 2012 biedt ze als zelfstandige vroedvrouw bij ‘Zorg op Maat’ deskundige begeleiding voor, tijdens en na de bevalling.

Sessie boeken

Loading...