Menenstraat 344

8560 Wevelgem (BE)

Donderdag van

19:00 PM tot 21:00 PM

Email ons

contact@prenatalesessies.be

Algemene Voorwaarden voor PrenataleSessies.be

Welkom bij PrenataleSessies.be. Door gebruik te maken van onze website en diensten, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door.

Gebruik van de Dienst: PrenataleSessies.be biedt online registratie voor prenatale sessies aan. Deze diensten zijn bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.


Registratie en Betaling:

  • Om u te registreren voor een sessie, dient u het online registratieformulier volledig in te vullen.
  • Betalingen voor sessies worden verwerkt via Stripe. Door uw betalingsgegevens in te dienen, autoriseert u ons om de betaling te verwerken.
  • Restitutie is alleen mogelijk volgens de restitutievoorwaarden zoals vermeld op onze website.


Annulering en Wijziging:

  • Annulering of wijziging van uw registratie kan tot 5 werkdagen voor aanvang van de sessie 
  • Bij annulering binnen deze termijn heeft u mogelijk recht op volledige of gedeeltelijke restitutie volgens ons restitutiebeleid.
  • Indien er minder dan 50% van de zitplaatsen geboekt zijn voor de geregistreerde sessie of workshop, zal deze sessie/workshop verplaatst worden naar een andere datum.


Auteursrecht en Eigendom:

  • Alle inhoud op PrenataleSessies.be, inclusief tekst, grafische afbeeldingen, logo’s en software, is eigendom van of in licentie gegeven aan PrenataleSessies.be en wordt beschermd door auteursrecht- en eigendomsrechten.
  • Het is niet toegestaan om materiaal van de website te kopiëren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, posten, verzenden of distribueren op welke manier dan ook.


Beperking van Aansprakelijkheid:

  • PrenataleSessies.be is niet aansprakelijk voor eventuele directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of het onvermogen om de dienst te gebruiken.
  • Wij garanderen niet dat de website te allen tijde beschikbaar zal zijn.

Privacy: Uw privacy is belangrijk voor ons. Ons privacybeleid, zoals beschikbaar op onze website, beschrijft hoe we uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken.


Wijzigingen in de Voorwaarden: Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Uw voortgezet gebruik van de website na dergelijke wijzigingen vormt uw akkoord met de nieuwe voorwaarden.


Toepasselijk Recht: Op deze algemene voorwaarden is het recht van België van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Wevelgem.


Contact: Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via tos@prenatalesessies.be

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 13-02-2024.