Menenstraat 344

8560 Wevelgem (BE)

Donderdag van

19:00 PM tot 21:00 PM

Email ons

contact@prenatalesessies.be

'Mama-babbels'

Mama-babbels

Heb jij zin om andere mama’s te ontmoeten? Heb je soms nood om even te ventileren en wil je graag kunnen leren van elkaar? Kom langs bij onze mama-babbels! We gaan telkens met een bepaald thema aan de slag dat uit het leven gegrepen is. Breng gerust de kinderen ook mee! Er zijn voldoende speelmogelijkheden voor alle leeftijden. Wij voorzien naast een expert in het thema ook een verfrissend hapje en drankje om de namiddag nog gezelliger te maken.

Thema 1: Zomeren met je kinderen

Zie jij wat tegen de zomer op? Heb jij ook geen idee hoe je die lange weken moet overbruggen? Tijdens deze eerste mama-babbel geven we tips en tric’s mee én luisteren we bij elkaar. Niet alleen ‘opvang’ komt aan bod, maar denk ook aan spelinvulling, verveling, playdates,… En wat jij als mama natuurlijk nodig hebt om van deze periode mee te kunnen genieten.

Workshop Details

Thema 2: Hotel Mama

Iedereen heeft het ooit wel gehoord of zelf gezegd; “Het is hier geen hotel é?!”. Als mama is het vaak zo dat we de manager van het gezin zijn. Dat kan soms intens zijn. We gaan in gesprek over hoe dit tot stand komt en wat we nodig hebben om soms wat verantwoordelijkheden te kunnen delen of loslaten.

Workshop Details

Locatie

De Specialist

Rénie Cocquyt​
Rénie Cocquyt​

Rénie Cocquyt is een perinatale begeleidster gespecialiseerd in zwangerschap en de perinatale periode. Ze heeft een opleiding in sociaal werk en perinatale psychologie gevolgd.

Neringa Umbrasiene Pediater
Neringa Umbrasiene

Dr. Umbrasiene, Kinderarts werkzaam bij AZ Delta, verrijkt haar vakgebied al 12 jaar met uitgebreide expertise in neonatologie en kindergeneeskunde.

Sessie boeken

Loading...